Jag har fördelen att mina kära föräldrar plockar mängder av gula kantareller ....
så detta gjorde vi till fredagsmys middagen för lite sen ...super duper gott !!!
Fläskfile med kantareller ...
400 gram fläskfilé(er)
2 dl crème fraiche
1,5 msk Touch of Taste Kantarellfond
10 st körsbärstomater
1 msk timjan, grovhackad
50 gram kantareller, konserverade eller frysta
Tillagning
1. Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
2. Slå över crème fraiche , kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.
3. Strö över timjan.
Servera med fullkornsris eller pasta och broccoli.
Bild lånad från google ..
3 viktiga tips för att hitta rätt kajak
19 timmar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar