torsdag 18 december 2008

Pepparkaks husbygge!!!!

Nää vet ni vad jag har faktiskt aldrig limmat ihop ett pepparkakshus för ända sen vi flyttade ihop så har hans mamma ALLTID gjort ett och han tycker ju att mammas är bäst så jag har ju inte brytt mig om att göra något ... men ikväll när vi var på konsum så fick ju hönan syn på en byggsats...
Jodå jag var väl lite svag vid den tidpunkten antar jag för vi hade ju ett med oss hem .
Och efter mycket tjat av barnen så satte jag igång , man skulle ju smälta 200 gr socker och sedan bara limma ihop , ....... va då bara limma det var ju ett rent helskotta att få till det , och skollhett var det ju ochså. Så jag hojtade ner den store grabben och sa att han var tvungen att hjälpa mig, men va fasen när tredje byggdelen sprack och den där jä..a skorstenen inte höll ihop utan gicksönder så blev jag SKOGSTOKIG...... så hela skiten åkte i sopptunnan mot sonen förtvivlan och då utbrister han ...-men farmor kan ju !!!!!!
Det var väl inte det jag ville höra kanske !! men va fasen så svårt ska det ju inte vara !!
Så det blev inget trevligt foto på vårt egna pepparkakshus för det ligger ju som sagt i sopporna , grabben undrade varför kan vi inte få äta av det iallafall.......
Nähä tänkte jag få jag inte ihop så ska det minsann inte ätas heller !!!!!
Men givetvis så bröt ju hönan ihop och jag lovade att vi går ner till konsum imorgon och köper ett nytt !!!! Skam den som ger sig !!!!!!!
GAAAAHHHHHAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

Sharky sa...

Oj oj, jag har faktiskt aldrig försökt mig på att göra pepparkakshus, och jag blev inte mer sugen på det nu;)
Det verkar svårt det där.
Lycka till i morgon!

/ Martina

mammamjuk sa...

det gick så för mig oxå för ett par år sen så sen har jag inte gett mig på det,
man blir ju bara irriterad...

Mrs F sa...

Vårat var oxå trasigt i år när vi öppnade det. Jag tog helt enkelt o limmade ihop det som var trasigt med sockret. Gick bra, kanske inte så snyggt men bry. Lycka till med morgondagens hus!!

En Vardagsblogg !!!

Välkomna hit alla !! Vi får väl se vad det kan bli av det här !!

Om mig

Mitt foto
Trebarnsmamma, gift och en hund!!