Cocoos pannacotta med vitchoklad och hallons sås ..
Ingredienser (4 port)
200 gram vit choklad
1,5 dl vispgrädde
1,5 dl kokosmjölk
2,5 gelatin blad
2 st lime
Hallon sås
200 gram hallon
0,5 dl florsocker
0,5 dl kokos
Gör så här
lägg gelatin bladen i rikligt med kallt vatten i ca 15 min
Hacka chokladen och smält den i grädden, och kokosmjölken , låt det bli varmt , ej koka
Riv skalet och pressa saften ur 1,5 lime, skär den sista halvan i klyftor. Strö lite skal i fyra glas.blanda i gelatin bladen Fördela i glasen. Täck över och låt stå kallt ett par timmar, gärna över natten.
Hallontopp: Låt djupfrysta hallon tina. Mixa dem och smaka av med florsocker.
Rosta kokos i torr, het stekpanna.
Fördela hallonen i glasen och strö över kokos. Garnera med en limeklyfta.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar