torsdag 25 februari 2010

Vi kör ett till ...

Nu när jag ändå är i gång igen så kör vi ett recept till ...

Den här gången blev det kassler ... Kassler är en rätt som vi sällan äter ....
men det här var gott .... givetvis har jag hittat receptet hos Vickan ...

Kassler iugn med annanas och carambola ...



1 bit kassler
2 tomater
1/2 färsk ananas (alt en burk)
cambozola eller annan mögelost
3 dl grädde Jag har matklagningsgrädde
riven mozzarella
salt & peppar

Skiva kasslern tunnt och lägg i en form. Skiva tomaten och lägg en skiva ungefär mellan varannan kasslerskiva. Gör likadant med osten. Skär ananasen i bitar och lägg runt om. Häll över grädden, salta & peppra. Ställ in i ugnen, 175 C, ca 20 min. Strö sedan över lite riven mozzarella och gratinera en stund i 225 C tills ytan får fin färg .

1 kommentar:

Martina sa...

japp den skulle jag också kunna köra här, låter smarrigt.
Tack!

En Vardagsblogg !!!

Välkomna hit alla !! Vi får väl se vad det kan bli av det här !!

Om mig

Mitt foto
Trebarnsmamma, gift och en hund!!