Den här gången blev det kassler ... Kassler är en rätt som vi sällan äter ....
men det här var gott .... givetvis har jag hittat receptet hos Vickan ...
Kassler iugn med annanas och carambola ...

1 bit kassler
2 tomater
1/2 färsk ananas (alt en burk)
cambozola eller annan mögelost
3 dl grädde Jag har matklagningsgrädde
riven mozzarella
salt & peppar
Skiva kasslern tunnt och lägg i en form. Skiva tomaten och lägg en skiva ungefär mellan varannan kasslerskiva. Gör likadant med osten. Skär ananasen i bitar och lägg runt om. Häll över grädden, salta & peppra. Ställ in i ugnen, 175 C, ca 20 min. Strö sedan över lite riven mozzarella och gratinera en stund i 225 C tills ytan får fin färg .
1 kommentar:
japp den skulle jag också kunna köra här, låter smarrigt.
Tack!
Skicka en kommentar