Receptet hittade jag hos http://gourmetmorsan.blogspot.com
Parmesankyckling
4 personer
1 kg kycklingfilé
salt och peppar
100 gr riven parmesanost
3 dl grädde
10 st soltorkade tomater i strimlor
1 msk kycklingfond
Färsk timjan
Gör så här:
Stek kycklingfiléerna i stekpanna eller i ugnen och då tills de uppnåt 65-70°C.
Lögg de i en ugnfast form, och strö över riven parmesanost. Strimla soltorkade tomater och lägg dem i formen. Blanda grädde och kycklingfonden, kan ev. krydda lite med salt och peppar. Smaka dig fram! Häll allt över kycklingen och in i ugnen på 225°C i 15 min eller tills det bubblar och blivit genom varmt. Garnera med färsk timjan innan servering. Servera med ris och en härligt god krispig sallad!

1 kommentar:
Mycket enkel och god!
Skicka en kommentar