ÅÅ här kommer en favorit här hemma nu ... så attans gott och alldeles för lätt att göra ..hihiii
Mjölkchoklad pannacotta
4 port:
2 1/2 dl grädde
2 msk socker
100 g mjölkchoklad gärna Marabou blir godast då ...
1 gelatinblad
Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten, ca 10 min. Koka upp grädde och socker och låt koka ca 30 sek. Dra åt sidan och rör ner chokladen så den smälter. Krama ur gelatinbladet och vispa ner det i den varma chokladmassan. Häll upp i skålar och låt stå kallt ca 3-4 timmar. Servera med tex hallon. Suuuupergott!
Recept och bild har jag lånat av bästaste Victoria ...
Hitta Den Bästa Estetiska Kliniken i Malmö
2 veckor sedan
2 kommentarer:
Provade din underbart goda pannacotta igår, sådär mitt i veckan, ska absolut göra den igen!!
världens godaste
Skicka en kommentar