Japp så slänger vi in ett gott middag stips jag och barnen åt i går kväll ...
Jaa och jag har ju hittat receptet hos Victoria så klart ...
Jag kallar det ..
Grönpeppar kyckling låda ...
Bena ur 1 grillad kyckling
Koka upp i en kastrull:
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk soya
1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt)
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
cashewnötter
Lägg köttet i en form. Häll såsen över köttet och låt stå över natten (om man har bråttom funkar det med ett par timmar
Så långt kan man alltså förbereda. Värm sedan i ugn, 225 grader ca 15 min och servera med ris eller en god sallad och en stor näve osaltade cashewnötter !!
(undra som en flundra när jag ska ta tag i och lära mig hur ni alla matbloggare gör för att få så fina bilder ... så men än så länge få detta duga ...hihiii)
Hitta Den Bästa Estetiska Kliniken i Malmö
2 veckor sedan
1 kommentar:
Mmmmm, det här receptet kommer jag verkligen att prova. Låter väldans smarrigt:)
Skicka en kommentar